Mekanikk: Force Effect

Autodesk Force Effect er en App og en web application om mekanikk som simulerer designkonsepter. Bruk på høy nivå (universitetet).
De mekanikkproblemene som behandles i Force Effect vil motivere studentene og kan brukes som en introduksjon for å illustrere. Men de mekanikkproblemene som behandles i Force Effectkrever krever mye forklaring og veileding av du som lærer for at ikke studentene skal misforstå kompleksiteten.

Appen Force Effect er god og fin for å illustrere for eksempel statisk system analysis og en fin måte for å motivere studentene. Samtidig kan det være farlig når studentene bruker Appen allene, fordi Appen gir ‘fancy’ illustrasjoner som forenkler sammensatte og kompliserte problemer veldig. Studentene lærer seg ikke å se helheten i de sammensatte problemene som det ofte jobbes med i mekanikk, med ulike typer krefter involvert i samme (tredimensjonale) problemstilling.

Du som en kyndig lærer er viktig for å oppfølge introduksjon ved hjelp av Force Effect sånn at studentene får grundig undervisning av i teoretisk fundament og visning av hele kompliserte settingen som ligger bak simulasjonene.

 Kjøp  Gratis
 Egnet for  iPad, iPod touch, iPhone, Android nettbrett, PC
 Krever   iOS 5 (eller høyre), browser

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..